Boudewijn van de Geijn

De natuur is er voor iedereen. Je bent er welkom en laat haar achter zoals je haar aantreft. En je bent niemand tot last. Zo kijk ik ook naar windmolens. We hebben energie nodig, maar extra (geluids-)overlast voor inwoners van Velp-Zuid is onacceptabel. Mijn energie gaat stromen als ik kan helpen belangrijke besluiten te nemen vanuit een gelijkwaardige, lokale relatie. 

Ik hou van natuur en draag bij waar dat kan. We rijden bewust een elektrisch auto. Mijn guilty pleasure is mijn motor. Op een dag wordt die ook elektrisch, maar nu nog even niet. 

Ik woon in Velp-Zuid, studeerde Implementation & Change Management, haalde mijn MBA en 4 levels Deep Democracy. Ik werk dagelijks vol passie aan betere dienstverlening bij de belastingdienst. 

Ik geniet van de natuur, lekker eten en goede wijn. 

.